Veckans lunch
LUNCH: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka. Vuxen lunch: 127 kr, med matlåda 100 kr. Barn (<9 år): 100 kr.
Måndag 14 juli |
||
---|---|---|
Soja- och honungsmarinerad fläskkarré med med gräddsås, stekt potatis äppelmos |
|
|
Ströbrödspanerad torsk med kall dillsås och kokt potatis |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Tisdag 15 juli |
||
Raggmunk m. stekt fläsk & lingon/ stekt fläsk m. lök & kokt potatis Isterband med dillstuvade potatis och rödbetor |
|
|
Stekt gösfilé med gräslökssås och kokt potatis |
|
|
Lasagne al forno med ostsås |
|
|
Onsdag 16 juli |
||
Pepparfärsbiff med kantarellsås och stekt potatis |
|
|
Gratinerad fiskfile med räkor, sparris och vitvinssås serveras med kokt potatis |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Torsdag 17 juli |
||
Fjärilskotletter med bearnaisesås och klyftpotatis |
|
|
Kokt fiskfile med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Fredag 18 juli |
||
Fläskschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis |
|
|
krämig fiskgryta med räkor och dill serveras med kokt potatis |
|
|
Gräddig pasta med kyckling, bacon, och soltorkade tomater |
|
|
Gäller Måndag till Fredag |
||
Kebabtallrik Kebabkött, sallad, rödlök, tomat, feferoni och pommes 150:- caesarsallad med kyckling och bacon 150:- Caesarsallad med halloumi, parmesan och krutonger 150:- Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssås & pommes 150:- Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och pommes 150:- Högrev Ostburgare 180g med ost, egen dressing, och pommes frites 150:- Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater 150:- Vegan schnitzel med klyftpotatis och rödvinssås 150 Grillad biff med rostade grönskaer klyftpotatis och bearnaisesås 185:- Grillad Entrecote med vitlökssmör & stekt grönsaker serveras m. klyftpotatis 185:- Oxfile medaljong Black & white med stekt grönsaker och klyftpotatis 209:- |
|
|
Lördag 19 juli |
||
Fjärilskotletter med bearnaisesås och klyftpotatis Ströbrödspanerad torsk med kall dillsås och kokt potatis Pasta med köttfärssås |
|
|
Söndag 20 juli |
||
Frasig kycklingschnitzel med tsatsiki och stekt potatis Panerad koljafile med remouladsås och kokt potatis Lasagne alforno med ostsås |
|