Veckans lunch
LUNCH: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka. Vuxen lunch: 120 kr, med matlåda 100 kr. Barn (<9 år): 100 kr.
Torsdag 10 oktober |
||
---|---|---|
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
|
Balsamicobakad kyckling med Potatisbakelser och portvinssås |
|
|
Pasta med rostbiff svamp och gorgonzola toppad med ruccola och padano ost |
|
|
Stekt strömming med potatismos och skirat smör |
|
|
Fredag 11 oktober |
||
Helstekt fläskfile i ugn med rödvinssås och potatis gratäng |
|
|
Friterad fiskfile med klyft potatis och skagenröra |
|
|
Spaghetti med köttfärssås, padanoost och ruccola |
|
|
Fredag dessert tiramisu |
|
|
Gäller Måndag till Fredag |
||
Kebabtallrik Kebabkött, sallad, rödlök, tomat, feferoni och pommes 150:- Räksallad/ handskalade räkor med kokt ägg 150:- caesarsallad med kyckling och bacon 150:- Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssås & pommes 150:- Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och pommes 150:- Högrev Ostburgare 180g med ost, egen dressing, och pommes frites 150:- Stekt biff med rostade grönsaker, Bearnaisesås och klyftpotatis 175 |
|
|
Lördag 12 oktober |
||
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon serveras med potatismos |
|
|
Panerad spättafile med remouladsås och kokt potatis |
|
|
Pasta med rostbiff svamp och gorgonzola |
|
|
Söndag 13 oktober |
||
Balsamicobakad kyckling med Potatisbakelser och portvinssås |
|
|
Friterad fiskfile med klyft potatis och skagenröra |
|
|
Pasta gratäng med köttfärssås |
|