Veckans lunch
LUNCH: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka. Vuxen lunch: 127 kr, med matlåda 100 kr. Barn (<9 år): 100 kr.
Måndag 12 maj |
||
---|---|---|
Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor och stekt ägg |
|
|
Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och klyftpotatis |
|
|
Krämig fläskfilépasta med kantarell, ruccola och padano ost |
|
|
Tisdag 13 maj |
||
Raggmunk m. stekt fläsk & lingon/ stekt fläsk m. lök eller brunabönor |
|
|
Pankopanerad gösfilé med romsås och kokt potatis |
|
|
Lasagne al forno med ostsås |
|
|
Onsdag 14 maj |
||
Grönpepparbiff med jägarsås och potatis gratäng |
|
|
Stekt strömming med potatismos och dillsmör |
|
|
Krämig fläskfilépasta med kantarell, ruccola och padano ost |
|
|
Torsdag 15 maj |
||
Fyllda fläskrullader med gräddig portvinssås Rostade potatis |
|
|
Fiskgratäng med räkor och sparris serveras med kokt potatis |
|
|
Krämig fläskfilépasta med kantarell, ruccola och padano ost |
|
|
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
|
Fredag 16 maj |
||
Fläskfilé provencale med vitlökssmör och råstekt potatis |
|
|
Stekt panerad fiskfile med skagenröra och kokt potatis |
|
|
Krämig fläskfilépasta med kantarell, ruccola och padano ost |
|
|
Fredags efterrätt Kaneldoftande äppelpaj med vaniljsås |
|
|
Gäller Måndag till Fredag |
||
Kebabtallrik Kebabkött, sallad, rödlök, tomat, feferoni och pommes 150:- caesarsallad med kyckling och bacon 150:- Caesarsallad med halloumi, parmesan och krutonger 150:- Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås, rödvinssås & pommes 150:- Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och pommes 150:- Högrev Ostburgare 180g med ost, egen dressing, och pommes frites 150:- Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater 150:- Vegan schnitzel med klyftpotatis och rödvinssås 150 Stekt biff med rostade grönskaer klyftpotatis och bearnaisesås 185:- Stekt Entrecote med vitlökssmör och stekt grönsaker serveras med klyftpotatis 185:- Oxfile medaljong Black & white med stekt grönsaker och klyftpotatis 209:- |
|
|
Lördag 17 maj |
||
Grönpepparbiff med jägarsås och potatis gratäng Stekt strömming med potatismos och dillsmör Pasta gratäng med köttfärssås och Padano ost |
|
|
Söndag 18 maj |
||
Fläskfilé provencale med vitlökssmör och råstekt potatis Fish ’n Chips Frasig fisk med remouladsås och klyftpotatis Krämig fläskfilépasta med kantarell, ruccola och padano ost |
|