Veckans lunch
Lunch: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe o kaka. lunch: 130 kr, matlåda 110 kr. Barn (<9 år): 110 kr. vid allergier fråga personal
Måndag 24 november |
||
|---|---|---|
| Helstekt fläskkarré med mustig gräddsås och stekt potatis och äppelmos |
|
|
| Stekt panerad torskfié med dillsås och kokt potatis |
|
|
| Krämig pasta med svamp och gorgonzola toppad med padano ost & ruccola |
|
|
Tisdag 25 november |
||
| Raggmunk m. stekt fläsk & lingon/ stekt fläsk m. lök & kokt potatis eller fläsk brunabönor |
|
|
| Smörstekt gösfile med gräddig gräslökssås och kokt potatis |
|
|
| Krämig pasta med svamp och gorgonzola toppad med padano ost & ruccola |
|
|
Onsdag 26 november |
||
| dillkött med kokt potatis (kalvkött) |
|
|
| Frasigt kolja med skagenröra och kokt potatis |
|
|
| Krämig pasta med svamp och gorgonzola toppad med padano ost & ruccola |
|
|
Torsdag 27 november |
||
| Viltskavsgryta med färska champinjoner, rårörda lingon & potatismos |
|
|
| Friterad fiskfile med remouladsås och klyft potatis |
|
|
| Oxfilépasta med champinjoner och tryffelolja toppad m ruccola & padanoost |
|
|
| Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
|
Fredag 28 november |
||
| Fläskschnitzel med rödvinssås, ärtor och stekt potatis |
|
|
| Fiskgratäng med räkor och sparris serveras med kokt potatis |
|
|
| Oxfilépasta med champinjoner och tryffelolja toppad m ruccola & padanoost |
|
|
| Fredag dessert tiramisu |
|
|
Lördag 29 november |
||
|
helg buffé/Helstekt fläskfile i ugn med rödvinssås och potatis gratäng Friterad fiskfile med remouladsås och klyft potatis Krämig pasta med svamp och gorgonzola |
|
|
Söndag 30 november |
||
| Förts Advent julbord 12.00 till 16.00 299 kr /Barn upp till 9 år 169 |
|
|