Veckans lunch
Lunch: Kl. 09,30-15:00. Inkluderar måltidsdryck, bröd, salladsbuffé, kaffe o kaka. lunch: 130 kr, matlåda 110 kr. Barn (<9 år): 110 kr. vid allergier fråga personal
Måndag 17 november |
||
|---|---|---|
| Tex mex-böngryta med biff serveras med ris |
|
|
| Panerad spättafilé med remouladsås och kokt potatis |
|
|
| Spaghetti carbonara med ruccola och padanoost |
|
|
Tisdag 18 november |
||
| Raggmunk m. stekt fläsk & lingon/ fläsk med löksås / isterband m stuvad potatis |
|
|
| Smörstekt gösfile med skarpsås och kokt potatis |
|
|
| Lasagne al forno med ostsås |
|
|
Onsdag 19 november |
||
| Femöring på hackebiff ( pannbiff, stekt lök med skysås , ägg och stekt potatis) |
|
|
| Ugnsbakad torsk med mandeltäcke och pepparrotssmör |
|
|
| Spaghetti carbonara med ruccola och padanoost |
|
|
Torsdag 20 november |
||
| Ugnsstekt Kycklingfilé, potatisgratäng och pepparsås |
|
|
| Pocherad fisk med Sandefjordsås och potatismos |
|
|
| Spaghetti med gräddig köttfärssås, padanoost och ruccola |
|
|
| Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
|
Fredag 21 november |
||
| Stekt entrecote med bearnaisesås rostade potatis |
|
|
| krämig fiskgryta med räkor och dill serveras med kokt potatis |
|
|
| Spaghetti med gräddig köttfärssås, padanoost och ruccola |
|
|
| Fredags efterrätt Kaneldoftande äppelpaj med vaniljsås |
|
|
Lördag 22 november |
||
|
Helgbuffé /Persiljejärpar med gräddsås, smörgåsgurka , lingon & kokt potatis Panerad spättafilé med remouladsås och kokt potatis Lasagne med ostsås 169:- |
|
|
Söndag 23 november |
||
|
Helgbuffé/ Frasig kycklingschnitzel med bearnaisesås och stekt potatis krämig fiskgryta med räkor och dill serveras med kokt potatis Pasta carbonara med padano ost 169:- |
|
|